adidas ultra boost uncaged

Anything goes...
Post Reply
SimonHaydn
Posts: 6
Joined: Fri May 18, 2018 10:42 pm

adidas ultra boost uncaged

Post by SimonHaydn » Fri May 18, 2018 11:17 pm

Prissat på $ 120, se efter adidas neo denne farvelæg til debut den 26. december. James Harden's adidas Harden LS, livsstilsversionen af hans adidas Harden Vol. 1, udgives i en helt ny råstål farveway. Sporting et farveskema med blå og grå nuancer gennem sin mønsterede øvre, en hvid Boost mellemsål kontrasterer designet, mens popper af røde accenter ses på ydersålen og mærkevarer indersåler for at fuldføre makeup helt. Retailing for $ 160, se efter denne adidas Harden LS Raw Steel på udvalgte adidas butikker og online den 15. december.

Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Damian Lillard og adidas slipper ikke en, men adidas Dame 4's to farvelægninger i denne kommende fredag med ankomsten af Rose City og Static adidas yeezy boost 350 pairs. Adidas Dame 4 Rose City er hyldest til Portlands foretrukne blomst og har en hvid og grå strikkede øvre, røde og hvide accenter i hele, en marmoreret grå BOUNCE mellemsål og reflekterende tre striber. Adidas Dame 4 Static minder os om at holde nmd adidas sig væk fra dem og ændre kanalen på negativ samtale.

Tuning ud af støj, adidas genindfører sin tredje iteration af Static med en flerfarvet øvre inspireret af tv-farvebjælker og Dames motivation til at fjerne distraktioner både på og uden for banen. Se både Adidas Dame 4 Rose City og Static farveveje for at frigive den 15. december på adidas for $ 115 hver. Ved første blik ser adidas NMD CS2 Core Black ud som en simpel sort / hvid sko, ikke? Det er kun, når du drejer adidas ultra boost uncaged skoen til sin mediale side, så du kan se, at den består af lidt mere end bare det.

Rocking a Black Primeknit øvre, skoen er placeret oven på en hvid boost mellemsål og sort gummi ydersål. At give skoen en skøn pop er de blå striber broderet på den mediale side af skoen, og de røde skær er også placeret på medialsiden. Slags giver det lidt af en NMD OG-vibe til, tror du ikke? Kig efter adidas NMD CS2 Core Black for at frigive den 21. december til detailprisen på $ 180. Den klassiske adidas Crazy 1 modtog en drastisk makeover tidligere i år, da adidas Originals forvandlede basketball silhuetten til en livsstilssko med "Crazy 1 ADV.

Ovenfor finder du en ny farvelægning / iteration af adidas Matchcourt High RX Na-kel. Denne gang rundt? Adidas skateboarding? Og Pro team rytter Na-kel Smith vælger at give modellen lidt mere af et luksuriøst udseende. Det siges at være inspireret af fantasi, den forhøjede og adidas los angeles sofistikerede farvning af adidas Matchcourt High RX Na-kel kommer klædt i en lilla? Italiensk fløjl og premium suede, der hylder? Hollywood royalty og musikalske ikoner.

Andre detaljer omfatter syntetisk læder tre striber branding på sidepaneler, syntetisk læder foring, guldfolie Samba branding på sidepaneler og en gummi sål enhed, der giver det klassiske look.You kan scoop op begge disse farvande af adidas Samba på udvalgte adidas forhandlere nu med hvert par prissat til $ 100. Adidas Ultra Boost Laceless er en ny stil, der ankom denne sommer, og den er fremhævet i Image en ny farvevej af legende blæk med rå guld accenter.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests